Rekisteriseloste

Rekisteriseloste
GDRP tietosuoja-asetus, Rekisteriseloste ja evästeet (cookies)

GDRP TIETOSUOJA ASETUS LIIVILIIKE PITSI verkkokauppa ja myymälän asiakas

EU:n uusi tietosuoja-asetus GDPR astuu voimaan 25. toukokuuta, jolloin se korvaa nykyisen henkilötietolainsäädännön.

GDPR tuo mukanaan merkittäviä muutoksia henkilötietojen käsittelyyn, tallentamiseen ja poistamiseen yrityksissä, joiden asiakkaina on EU:n kansalaisia. Konkreettisesti tämä tarkoittaa, että yritys saa kerätä ja tallentaa asiakkaistaan vain sellaisia tietoja, joilla on selkeä tarkoitus yrityksen liiketoiminnan puitteissa.

Niinkuin aikaisemminkin, voit tilata uutiskirjeemme tai peruttaa tilauksesi milloin haluat. Voit myös pyytää otteen asiakastiedoistasi. Jos jostain syystä haluat lopettaa asiakastilisi, voit vaatia sinua koskevien asiakastietojen poistamista rekistereistämme, mikä tehdään kuukauden välittömästi tiedon saatuamme ( voit tehdä sen s.postilla info@liiviliike.fi)

Meidän on kuitenkin säilytettävä myyntitapahtumia (verkkokauppa) koskevat tiedot, jotta voisimme noudattaa voimassa olevia tilinpäätöstä ja kirjanpitoa koskevia lakeja.
Käyntitilastot poistetaan automaattisesti

Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja antamaan sinulle asiakkaana parhaan mahdollisen käyntikokemuksen. Jo nyt poistamme verkkokauppaa koskevat kävijätilastot 1/2 vuoden kuluttua sen sijaan, että arkistoisimme tiedot määräämättömäksi ajaksi.

Verkkokauppa asiakkaan tiedot joita säilytämme 1/2 vuotta tilauksesta ovat nimi, osoite, puh.numero ja sähköpostiosoite (kerätään tilauksista tai asiakaskirjeistä)

L.R Lingerien asiakkaan tiedot joita säilytämme viimeisestä käynnistä 1v ovat : Nimi , puh.numero , sähköpostiosoite.

REKISTERISELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
L.R Lingerie
Verkatehtaankatu 6, 33700 Tampere
Y-tunnus: 2659732-7

Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö
Liisu Ruotsalainen

info@liiviliike.fi

Rekisterin nimi
liiviliike.fi -verkkokaupan asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisteriä käytetään ainoastaan L.R Lingerien:n ja asiakkaan väliseen asiakassuhteen ylläpitoon.

Rekisterin tietosisältö
Asiakkaan perustiedot: asiakasnumero, sukunimi, etunimi, postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, matkapuhelinnumero, sähköpostiosoite , lisäksi verkkokaupassa tilaushistoria ja toimituksen seurantatiedot.

Henkilötiedot
L.R Lingerie suhtautuu antamiisi henkilötietoihin vastuullisesti. Tietoja säilytetään suojattuina, jotta voimme täyttää sitoumuksemme asiakasta kohtaan. Niitä voidaan käyttää markkinointitarkoituksiin. Voit koska tahansa muuttaa tietojasi kirjautumalla sisään verkkosivustollemme saamillasi käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Voit koska tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen ja muun markkinoinnin ottamalla yhteyttä s.postitse info@liiviliike.fi tai napsauttamalla uutiskirjeessämme olevaa linkkiä.
Uutena asiakkaana sinun on annettava nimi, osoite , puhelinnumero ja sähköpostiosoite Rekisteröityessäsi ja tilatessasi hyväksyt, että L.R Lingerie säilyttää ja käyttää tietojasi voidakseen hoitaa kuljetuksen, ottaa yhteyttä tarvittaessa verkkokauppatilauksesta sekä myös yrityksen omaan markkinointitarkoituksiin. Verkkokauppatilauksissa tietojasi voidaan välittää edelleen logistiikkakumppaneillemme (posti), jotta ne voivat täyttää velvollisuutensa. Muutoin tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.
Sinulla on aina oikeus nähdä rekisteröidyt tiedot. Jos ne ovat virheellisiä, vaillinaisia tai epäolennaisia, voit pyytää tietojen oikaisua. Sinulla on aina oikeus perustelematta pyytää tietojen poistamista.

Säännönmukaiset tietolähteet
Yhteystiedot tallennetaan asiakkaan rekisteröitymisen yhteydessä. Muut tiedot tallentuvat asiakkaan tehdessä ostoksia verkkokaupassa.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Rekisterin ylläpitäjä ei luovuta tietoja ulkopuolisille tahoille.

Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä sekä tiedostot on suojattu normaalisti käytössä olevilla teknisillä sujausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Evästeet , Cookies

MIKÄ ON COOKIE (EVÄSTE)?
Cookiet (suomeksi eväste) ovat pieniä tiedostoja, jotka selain tallentaa tietokoneellesi käyttäessäsi verkkosivustoja. Monilla verkkosivuilla käytettävien evästeiden avulla voidaan tarjota sivustojen käyttäjille erilaisia toimintoja. Evästeiden sisältämien tietojen avulla voidaan myös seurata vierailujasi samaa evästettä käyttävillä verkkosivuilla.

Evästeitä on kahdenlaisia. Pysyvät evästeet tallentuvat tietokoneellesi määrätyksi ajaksi ja niillä on tietty vanhenemispäivä. Niiden avulla voidaan esimerkiksi seurata, mitä uutta kyseiselle verkkosivustolle on tullut edellisen vierailusi jälkeen. Vanhenemispäivänä eväste poistetaan automaattisesti, kun palaat evästeen luoneelle verkkosivustolle.

Toinen evästetyyppi on istuntokohtainen eväste, jolla ei ole vanhenemispäivää. Ne tallentuvat tietokoneellesi tilapäisesti vieraillessasi verkkosivustolla, ja niitä käytetään tilapäisten asetusten, kuten kieliasetusten, säilyttämiseen. Istuntokohtaisia evästeitä ei tallenneta tietokoneellesi pitkäksi aikaa, vaan ne poistetaan, kun suljet selaimesi.

MITEN L.R Lingeire KÄYTTÄÄ EVÄSTEITÄ?
L.R Lingerie käyttää evästeitä, jotta sinä voisit kirjautua sisään, lisätä tuotteita ostoskärryyn ja tilata tuotteita.

Käytämme verkkokaupassamme ja omia sekä että kolmannen osapuolen evästeitä. Ensin mainittujen avulla voimme mukauttaa ja parantaa käyntikokemustasi L.R Lingerien verkkosivuilla.

Kolmannen osapuolen evästeitä käytetään esimerkiksi tunnistamaan sinut, kun vierailet sivustolla jonkin muun kanavan kautta, kuten AdWords-mainosten tai sosiaalisen median kautta.

Jos et halua tallentaa evästeitä, voit helposti estää evästeet selaimesi asetuksista. Ota yhteys internet-palveluntarjoajaasi, jos sinulla on kysyttävää.

Jaa nämäkin ihanat alusvaatteet muiden kanssa...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email